Rezervari si Informatii: (+4) 0259.444.435 icon_phone
GPS: Lat.: 46.945340 Lon.: 22.558923 icon_map_point

Roumanie RoyaumeUni Hongrie

Alege limba:

Casa Bucatarului

Casa Bucatarului

CasaBucatarului.ro

CasaBucatarului.ro

CasaBucatarului.ro

CasaBucatarului.ro

CasaBucatarului.ro

CasaBucatarului.ro

CasaBucatarului.ro

CasaBucatarului.ro

CasaBucatarului.ro

CasaBucatarului.ro

Rezervari

Cartea de Oaspeti

Oferte & Preturi

Casa Bucatarului Suncuius BalnacaSituata in estul judetului Bihor la adapostul muntilor Padurea Craiului depresiunea Vad-Borod este inca din trecutul indepartat o atractie turistica deosebita. Turismul rural a inceput sa se dezvolte si aici , incercand parcasa tina pasul cu afluxul mare de turisti din tara si de peste hotare. Printre primele pensiuni din zona este si „Casa Bucatarului” , amplasata pe Valea Crisului Rrepede, traseul Suncuius – Bratca, in satul Balnaca. Inconjurata de un cadru natural deosebit, pensiunea ofera vizitatorilor, servicii de cazare, masa si recreere conform celor trei margarete in care este incadrata.

Restaurantul , rustic-elegant, cu specific romanesc, unde bucataria traditionala ofera un meniu bogat in preparate culinare, pregatite si servite de un personal competent si pregatit sa converseze cu dumnevoastra in 4 limbi de circulatie : maghiara, germana, engleza, italiana.Casa Bucatarului Suncuius Balnaca 2

Pensiunea are o capacitate de 20 camere (40-60 locuri) dotate si utilate la standarde europene conform clasificarii de 3 margarete. Avand o capacitate de 100 locuri in interior si 70 de locuri pe terasa organizam mese festive, intruniri private de familie si afaceri.

Circuite turistice, vanat, pescuit sau alpinism sportiv si scaldat in Crisul Repede sau sporturi extreme.

Pensiunea va mai pune la dispozitie salon de fumatori si salon de nefumatori